četvrtak, 12. srpnja 2018.

Podsjetnik na to tko smo



Ne zaboravi (draga Dušo) nikada, ni na trenutak ne zaboravi, da si JEDINSTVENA, POSEBNA, VRIJEDNA najveće Ljubavi, a opet, u Jedinstvu sa Stvoriteljem, sa Svime, sa Životom.
OSJETI TO !
Kada ćeš sa tako O-SJEĆATI, nikada, nikada više TO nećeš zaboraviti.


Ljubljena Dušo,
današnje ljudsko biće sebe i svoj život na svjesnim i podsvjesnim razinama između ostalog, osjeća i doživljava kao manje vrijedno biće koje nije vrijedno i ne zaslužuje Ljubav pa zbog toga ima stalnu potrebu Ljubav tražiti van sebe, «kupovati» je od ostalih ljudi pružajući im ljubav stalnim i pretjeranim udovoljavanjima, a pritom sebe stalno stavljati na zadnje mjesto u svojem životu što je osobito izraženo kod žena zbog odgoja, društvenih vjerovanja i socioloških koncepata položaja i uloge žene u ljudskom društvu. 
 
Ova pjesma-poruka stvorena je za unutarnje samoiscjeljenje i otvaranje (prisjećanje) Izvornih božanskih razina utjelovljenog Duha kao ljudskog bića, za oba spola. Poruka svojim energetsko-informacijskim vibracijama može (ako postoji namjera) pomoći svakome tko je polagano i s maksimalnom pažnjom OSJEĆA (čita) "srcem" na svjesnim, ali sigurno (i bez namjere, ali slabije) na nesvjesnim Razinama bivanja ljudskim bićem, pomaže iscijeliti tvoje "unutarnje dijete". 
 
Ako je pročitaš (ujutro prije dizanja iz kreveta i navečer u krevetu prije spavanja) sa osjećajem Ljubavi u srcu (kao kada grliš voljeno biće) može ti zaista puno pomoći, uz osnovni uvjet da vjeruješ u njenu djelotvornost i da imaš snažnu i odlučnu volju za samopromjenom. Možeš je i uokviriti, te izložiti svojoj svakodnevnoj pažnji da se svaki dan podsjetiš da nikada ne zaboraviš . . TKO TI JESI ! 
Čarobnjak Izvorne ljubavi, Damirian Husar 

Nema komentara:

Objavi komentar